Echipa noastra

Dr. Anghel Gheorghe

Este medic primar oftalmolog, doctor in stiinte medicale din anul 2003. Avand o vechime in specialitate de peste 30 de ani, si-a desfasurat activitatea la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central, unde a condus sectia de oftalmologie in calitate de Sef de Sectie intre anii 2009 si 2016. Este in prezent ofiter in rezerva cu grad de Colonel.

Are competente in LASER in oftalmologie si in Ecografie oculo-orbitara. Este acreditat in chirurgia corneei – transplant de cornee, chirurgie refractiva.

A sustinut lucrari stiintifice la conferinte si congrese de specialitate (52) si a publicat articole in reviste de specialitate (33).

Are o vasta experienta in chirurgia polului anterior al globului ocular, cu peste 40 000 de interventii chirurgicale efectuate pentru cataracta, glaucom, strabism, pterigion, patologia pleoapelor, patologia corneei (transplant perforant de cornee, chirurgie refractiva, interventii in traumatisme corneene cu plagi).

In prezent activitatea chirurgicala se desfasoara in cadrul Spitalului Metropolitan Bucuresti.

Dr. Anghel Alina

Este medic specialist oftalmolog, doctorand in stiinte medicale.

A efectuat rezidentiatul la Spitalul Universtar de Urgenta Militar Central “Dr Carol Davila” Bucuresti.

A efectuat un stagiu de 7 luni de supraspecializare in patologia si chirurgia corneei (indeosebi transplante lamelare: DSAEK, DMEK, DALK si transplante perforante de cornee), in echipa profesorului Massimo Busin (Forli, Italia), personalitate de renume mondial in domeniu.

A promovat examinarile standard oferite de Consiliul International de Oftalmologie, examinari recunoscute la nivel mondial.

A participat la numeroase congrese si conferinte de specialitate nationale si internationale.

Are experienta si rezultate excelente, fiind supraspecializata in chirurgia cataractei, glaucomului si transplantelor de cornee. Are competente in LASER in oftalmologie si in Ecografie oculo-orbitara.

Considera ca alaturi de rigurozitate si o pregatire stiintifica de nivel inalt, rabdarea si empatia pentru pacienti si pasiunea pentru meserie sunt elemente cheie in exercitarea profesiei de medic.

Dr. Anghel Elena

Este medic primar ORL si doctor in stiinte medicale din anul 2002. Avand o vechime de peste 30 ani in specialitate, dr. Anghel Elena lucreaza la IFACFORL “Prof. Dr.Hociota”  din anul 1986 si in sistem privat din 1997.

Are competente in Chirurgia endoscopica rino-sinusala si in Audiometrie.

A participat la cursuri de perfectionare in chirurgia otologica in tara si in strainatate (Freiburg-sept 2001,Tubingen-oct 2100,  Germania ; Siena, Italia –sept 2014).

Teza de doctorat in stiinte medicale a avut drept subiect ”Meato-conchoplastia in chirurgia supuratiilor otice”. Este coautor la 2 carti de specialitate ORL (Otologie, sub redactia Prof. Dr.Traian Ataman- Editura Tehnica, Bucuresti 2002 si Chirurgia Otologica- Editura Stiintelor Medicale-Bucuresti-2007). A sustinut lucrari stiintifice la simpozioane si congrese ORL in tara si a publicat articole in revistele de specialitate.

Activitatea stiintifica este completata de activitatea practica la patul bolnavului. Desi efectueaza o paleta larga de interventii chirurgicale, domeniul de suflet ramane chirurgia otica.

In paralel cu activitatea stiintifica si practica a desfasurat si activitate de indrumare in specialitate pentru medicii rezidenti.

Pregatire profesionala si activitate stiintifica:

1984 – absolva Facultatea de Medicina Generala ”Carol Davila” din Bucuresti

1984 – 1986 – medic stagiar Spitalul Coltea Bucuresti

1986 – 1990 – medic rezident Institutul de Foniatrie si Chirurgie Functionala O.R.L. Bucuresti

1991 – medic specialist O.R.L.

1996 – medic primar O.R.L.

2002 – doctor in stiinte medicale

2010 – Atestat de studii complementare in CHIRURGIE ENDOSCOPICA ORL

2011 – Poster cu tema INTRACRANIAL COMPLICATIONS OF MIDDLE-EARAND MASTOID SUPPURATIONS – OUR 20 YEARS EXPERIENCE, premiat la 1st Congress of the Confederation of the European Otorhinolaryngology, Head and Neck Surgery – Barcellona

2012 – Atestat de studii complementare in AUDIOLOGIE

Dr. Uncu Marin

Medic specialist ORL, absolvent UMF “Carol Davila”. Rezidentiat desfasurat la IFACF ORL “Prof.Dr.D.Hociota”.

Desfasoara activitatea zilnica intr-un spital de urgenta, abordeaza patologia acuta si cronica ORL, sdr.vertiginoase periferice.

Participant activ si membru organizator pentru evenimente stiintifice ORL.