Cabinetul de oftalmologie este dotat cu echipamente de inalta performanta atat pentru diagnosticarea cat si pentru tratarea majoritatii afectiunilor oculare.

Alaturi de aparatele de diagnostic specifice oricarui cabinet de oftalmologie (optotip, biomicroscop, autorefractometru, tonometru contact si non-contact, oftalmoscop, lentile de pol posterior) gasim tomograf in coerenta optica Spectralis, analizator de camp vizual Humphrey si ecobiometru.

Tot in cadrul cabinetului nostru avem la dispozitie LASER de ultima generatie atat pentru tratamentul glaucomului prin trabeculoplastie selectiva cat si  pentru tratamentul sindromului de opacifiere a capsulei posterioare (cataracta secundara), iritotomie, iridoplastie, fotocoagulare retiniana in tratamentul retinopatiei diabetice si al unor accidente vasculare retiniene.

CSO Etoile 2 Unit
Ellex Solo SLT Laser
Ellex Solo SLT Laser

LASER pentru tratamentul glaucomului prin trabeculoplastie selectiva.

LASER pentru tratamentul sindromului de opacifiere a capsulei posterioare (cataracta secundara), iritotomie, iridoplastie, fotocoagulare retiniana in tratamentul retinopatiei diabetice si al unor accidente vasculare retiniene.

ZEISS VISULAS YAG III Combi
ZEISS VISULAS YAG III Combi
SPECTRALIS HRA-OCT
SPECTRALIS OCT

Imagistica multi-modala de diagnostic ajuta la dezvoltatea terapiei oculare si ofera medicilor o viziune unica asupra structurii si functiilor ochiului.

Imbunatatirea detaliilor anatomice, masurarea schimbarilor de pana la 1 micron, scanarea automata la reexaminare sunt beneficiile directe ale TruTrack active eye tracking si a imaginilor simultane dual-beam. Masurarea schimbarilor cu o reproductibilitate de 1 micron este posibila cu ajutorul functiei AutoRescan, care plaseaza automat scanarile precedente exact in acelasi loc.

Spectralis Glaucoma Premium Edition este un modul avansat utilizat pentru analiza capului nervului optic ONH, a stratului de fibre nervoase retiniene RNFL si pentru analiza asimetriei polului posterior. Acesta ajuta la detectarea glaucomului in faza incipienta si la urmarirea modificarilor aparute, bazandu-se pe un sistem unic si automat de pozitionare anatomica APS (Anatomic Positioning System).

Analizator de camp vizual Humphrey Zeiss pentru efectuarea campului vizual computerizat.

Camp Vizual Humphrey Zeiss
Camp Vizual Humphrey Zeiss
Digital Retinograph System
Digital Retinograph System

Fundus camera pentru realizarea fotografiilor color de fund de ochi cu inalta rezolutie