Dr. ELENA ANGHEL

* Este medic primar O.R.L.,doctor in stiinte medicale, la Institutul de Foniatrie si Chirurgie Functionala O.R.L. " Prof. Dr. Hociota" din Bucuresti.
* A absolvit Facultatea de Medicina Generala "Carol Davila " din Bucuresti in anul 1984.
* A lucrat timp de 2 ani ca medic stagiar la Spitalul Coltea din Bucuresti in sectiile de Chirurgie Generala, Ginecologie, Medicina Interna.
* A inceput specializarea in oto-rino-laringologie in noiembrie 1986 in Institutul de Foniatrie si Chirurgie Functionala O.R.L. " Prof. Dr. Hociota" din Bucuresti.
* In 1990, sustine si promoveaza examenele de cercetator stiintific al personalului cu studii superioare si de medic specialist in chirurgie cervico-faciala si oto-rino-laringologie.
* In anul 1996 promoveaza examenul de medic primar in specialitatea oto-rino-laringologie si chirurgie cervicala.
* In anul 2002, obtine titlul de doctor in stiinte medicale la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila "din Bucuresti, cu tema "Meato-conchoplastia in Chirurgia Supuratiilor otice".
* Are numeroase lucrari stiintifice prezentate la Congrese si Conferinte Nationale O.R.L. si este coautoare la 6 carti de specialitate.
* A participat la cursuri de instruire in specialitate in diverse clinici din tara si din Germania (in clinicile O.R.L. din Tubingen si Freiburg).
* Din 1990, desfasoara o activitate de pregatire a medicilor rezidenti O.R.L. din clinica, participind activ la formarea acestora ca specialisti.
* Domeniile predilecte de activitate sunt chirurgia otologica precum si chirurgia naso-sinusala.